onsdag 26 april 2017

Språket lämnade en hel del att önska

Ännu en tvåa på Goodreads (Källa)

Mitt femtiofjärde betyg på Goodreads blev en tvåa - min andra sådana. Det är så klart inte mitt favoritbetyg, men extra intressant ändå. Denna läsare skrev så här om boken.

Bra grundidé, men inte tillräckligt väl utförd, tyvärr. Och språket lämnade en hel del att önska. Men det borde redaktören ha fixat till. Då hade den lyft.

Hårt men rättvist:) Nej då, alla får tycka precis som de vill, men själv tycker jag att just mitt språk i boken är, om inte perfekt - nej, herregud, inte på något sätt! - så dock ändå åt det håll jag önskar. Det hör till det jag är mest nöjd med i min text, helt enkelt.

Let's agree to disagree, som man brukar säga.

3 kommentarer:

 1. Lite roligt att klaga på språket dock och själv börja två av meningarna med konjunktion. Förvisso inte inkorrekt rent grammatiskt, men kanske inte så snyggt stilistiskt. Det lämnar så att säga en del att önska när det gäller självdistansen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som man skriver får man läsa😊

   Radera
  2. Seriöst kryptiskt av mig🙄 Jag menar att vi alla kan vara lite skakiga ibland skriftligen och då får man stå ut med andras skakighet också. Fast man har alltid rätt att tycka till om författares språk - det är det jag lättast kan ta kritik på faktiskt. So hit me!

   Radera